غذاهای پرنمک ظرف مدت کوتاهی قابلیت انعطاف رگهای خونی را از بین برده و میتواند به قلب آسیب برساند.
درست 30 دقیقه بعد از خوردن غذای پرنمک تغییرات واضحی در رگهای خونی انسان اتفاق میافتد.
دانشمندان متوجه شدند این غذاها به سرعت روی قابلیت عریض شدن رگهای خونی، حتی در افراد سالم که دچار مشکل فشار خون نیستند اثر میگذارد.
دکتر کیسی دیکینسون محقق مرکز تحقیقاتی صنعتی و علمی کامانولث در استرالیا در این باره گفت: هنوز اثرات طولانیمدت مصرف این غذاها شناخته شده نیست، اما آخرین یافتهها در این مورد نشان میدهد نمک میتواند به سرعت روی فشار خون انسانها حتی افراد سالم اثر بگذارد. اثر این غذاها درست مانند پاسخی است که بدن در هنگام مصرف چربیهای اشباع شده از خود نشان میدهد.